Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Hvordan oppdage ozon O3-konsentrasjon

2022-11-05

Hvordan oppdage ozon O3-konsentrasjon

Det er mange anledninger hvor ozon brukes, og det er mange anledninger der ozon er tilstede, og vi har tre metoder for raskt å oppdage konsentrasjonen av ozon O3. Hver metode tilsvarer forskjellig testutstyr, hver med sine egne egenskaper, hver egnet for ulike behov.

Den første er vår vanlige bærbare ozondetektor. Dette er en bærbar gassdetektor som overvåker ozonnivået i brukerens omgivelser. Ozondeteksjonsområdet er 0 - 10 ppm, oppløsningen er 0,01 ppm, fordi det er en gassdetektor, når ozonkonsentrasjonen overstiger standarden, vil den automatisk stimulere lyd, blits, vibrasjon, trippel alarm, minne feltpersonalet om å forlate scene. Men vi kan også finne dens begrensninger: den øvre grensen for deteksjon er 10 ppm, og hvis ozonkonsentrasjonen i miljøet er høyere enn 10 ppm, hvordan kan den oppdages?

Derfor krever dette vurdering av den andre deteksjonsmetoden: ozondeteksjonsrøret. Ozonrør er tilgjengelige i to størrelser, med et 18L ozondeteksjonsområde på 0,025 - 6 ppm. Det kan oppdages at svært lave konsentrasjoner av ozon, slik som 0,025 ppm, ikke kan detekteres med en bærbar ozondetektor, men kan detekteres med slike ozonrør. 18M-spesifikasjonen for ozondeteksjonsområdet er 4 - 400 ppm. Det kan oppdages at når ozonkonsentrasjonen er større enn 10 ppm, selv om den er så høy som 400 ppm, kan den fortsatt detekteres med dette deteksjonsrøret.

Den tredje metoden for ozondeteksjon er å bruke en ozonkonsentrasjonsanalysator. Det er også et instrument, men nøyaktigheten på deteksjonen er bedre, og det andre er at spekteret av ozonkonsentrasjoner som kan påvises er større. Det er følgende spesifikasjoner og modeller: (1) 106L-spesifikasjon, deteksjonsområde for ozonkonsentrasjon 0 - 100 ppm, oppløsning 0,1ppb, det vil si 0,0001 ppm(2)106m-spesifikasjon, deteksjonsområde for ozonkonsentrasjon 0 - 1000ppm, oppløsning 0,01 ppm(3 )106 MH-spesifikasjon, deteksjonsområde for ozonkonsentrasjon 0 - 10 000 ppm, oppløsning 0,1 ppm(4)106 timers spesifikasjon, deteksjonsområde for ozonkonsentrasjon 0 - 20 vekt%.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept